Portfolio


Wervingsfilm voor Cosmo Entertainment

Cosmo Entertainment zoekt nieuwe entertainers! De werkzaamheden vinden plaats op vakantieparken en campings in Nederland en België. Voor het werven van nieuw personeel voor Cosmo Entertainment, maakten wij deze promotiefilm.

Cosmo Entertainment wilde graag een promotiefilm met de volgende kenmerken: hip, kort en snel. Daarbij wilden ze hippe muziek. Doelgroep 16 tm 25 jarigen. In de promotiefilm hebben wij een realistisch beeld geschetst van de mooie en de minder mooie kanten van de werkzaamheden. De beelden hebben we gepakt op vakantiepark Julianahoeve in Renesse. Voor informatie over de werkzaamheden kijk op http://www.work4cosmo.com

Wij, “Beeldpakkers”, verzorgden de complete film: de regie, het filmen, de montage, vormgeving en post-productie.Promotiefilm voor zorginstelling Idris

“Idris doet wat nodig is om de eigen kracht van de cliënt te versterken. Met ons brede zorgaanbod beschikken we altijd over passende zorg.
In ons werk zijn we deskundig, duidelijk en daadkrachtig. Niets is ons te moeilijk. Wij zien altijd perspectief!”

Voor Zorginstelling Idris (www.idris.nl) maakten we een film, die realistisch weergeeft waar Idris voor staat. De film is bedoeld voor cliënten en hun naaste omgeving. We hebben in de film Idris belicht vanuit het perspectief van bewoners en begeleiders.

had behoefte aan een korte, snelle, aansprekende promotiefilm. Hierbij was het de bedoelding realistisch weer te geven waar Idris voor staat. Dit gezien vanuit het de bewoners en begeleiders.

De boodschap: “niets is te moeilijk” pakten wij in snelle, hippe beelden aanlsluitend bij de doelgroep.
We zijn verantwoordelijk voor film, regie, montage, vormgeving post-productie.ROC Promotiefilm: Studiereis Rome

Wij van “Beeldpakkers” hebben een promotiefilm gemaakt van een studiereis naar Rome in opdracht van ROC van Amsterdam, een toeristische opleiding. Het doel van deze film is toekomstige studenten laten zien wat ze kunnen verwachten wanneer ze kiezen voor de richting reisleider. Naast het filmen van de studiereis hebben wij de afdelingsmanager en een docent gefilmd. De promotiefilm wordt op open dagen, informatie avond en dergelijke vertoond.

Wij verzorgden de complete film: de regie, het camerawerk, de audio, de montage, vormgeving en de post-productie.Sketches voor interne communicatie gemeente

Voor een gemeente in Limburg, maakten we 9 ludieke sketches. Deze sketches waren onderdeel van een proces om verandering in de organisatie, denk- en werkwijze te realiseren.
De sketches zijn gemaakt in opdracht, en naar het script van De Lachende Lama. Wij verzorgen het volledige filmen, monteren en grafische vormgeving.Wervingsfilm voor opleiding Cosmo Academy

De Cosmo Academy is een een 4-jarige MBO opleiding, waar je wordt opgeleid als entertainer. De student kan later gaan werken in het entertainment, de horeca en de hospitality. Voor meer informatie kijk op: www.cosmo-academy.nl

Om de interesse te wekken van nieuwe studenten (doelgroep 16 tm 25 jarigen) hebben we deze korte, snelle en hippe promotiefilm gemaakt.

Wij hebben de Beelden gepakt voor de complete film: de regie, het filmen, fotografie, de montage, de vormgeving en de post-productie hebben we voor onze rekening genomen.
De muziek voor de promo hebben we laten componeren door Jay Rox: www.artfulaudio.nlKlaun: ‘a New Day’

Promotiefilm Klaun voor festivals, evenementen en straattheater

Laurens de Groot is een veelzijdige acteur, met ervaring in theater, op straat en voor de camera. Hij is eigenaar van het bedrijf Man met Koffer. Voor zijn nieuwe act ‘Klaun’, wil hij graag een promotiefilm, om te laten zien aan organisatoren van festivals, straattheaters en evenementen.

Wij maakten voor Man met Koffer de film ‘A New Day’, een korte, verhalende film in nostalgische sfeer: een stomme film. De film is een ode aan aan de stomme films uit de jaren ’20, zoals de klassiekers van Buster Keaton en Charlie Chaplin. Via de film komT Laurens’ mimische acteerstijl prima tot zijn recht, alsmede zijn clowneske kwaliteiten.

Promotiefilm Klaun voor festivals, evenementen en straattheater, naar het verhaal van Laurens.
Wij verzorgden de complete film: de regie, het filmen, de montage, vormgeving en post-productie.