Vlog Beeldpakkers – Video gemaakt voor een gemeente

Rob van Belkum

Vlog Beeldpakkers – Video gemaakt voor een gemeente

Wij werkten mee aan 9 ludieke sketches die werden gebruikt voor interne communicatie bij een gemeente. Deze gemeente is bezig met veranderingen in de organisatie en bedrijfscultuur. Wij hebben in opdracht van producent de Lachende Lama het volledige filmen en monteren voor onze rekening genomen.

Beeldpakkers is een samenwerking tussen Arjan van der Linden Animatie & Illustratie en Rob van Belkum Fanatiek Evenementen. Deze vlog en de video voor de gemeente / de Lachende Lama is gemaakt door Arjan en Rob. Arjan heeft een achtergrond als maker van animatiefilms. Hij heeft jarenlange ervaring in het maken van animatiefilms en graphics voor uiteenlopende organisaties zoals bedrijven, scholen en musea. Daarnaast maakt hij wekelijks actuele motion graphics voor de nieuwsuitzendingen van de NOS. Deze kwaliteiten tillen onze films naar een hoger niveau. We zijn zo in staat om originele, doeltreffende en passende vormgeving te maken voor uw film en zo uw identiteit weer te geven. Rob is al jarenlang een gepassioneerd videograaf en editor. Naast filmmaker, heeft Rob ook jarenlang ervaring als acteur en regisseur van kindertheatershows.  Deze expertise gebruikt hij om verhalen te vertellen en mooie beelden te pakken. Zijn gave om mensen mee te slepen in zijn enthousiasme is van grote waarde voor onze films.

Wij vertellen uw boodschap.  Passend bij uw identiteit. Aansluitend bij uw doelgroep. Wij hebben ruime kennis en ervaring in film, animatie, graphics én entertainment. Wij weten een relaxte sfeer te creëren tijdens het filmen.  Fijn voor u, goed voor uw film.

Vlog Beeldpakkers - Video gemaakt voor een gemeente

Vlog Beeldpakkers – Video gemaakt voor een gemeente

 

Geef een reactie